Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlıyorum fakat bu köpek illaki büyüyecek olayı tam anlatamadım size ben pittpulu siz istediğiniz kadar evcil saldırıdan uzak yetiştirin onun doğasında var saldırmak hani böyle internette görüyoruz küçük çocukla yatıyor ne bilim kedilerle arkadaş olmuş bu videolardaki görüntüler o hayvanın sürekli o kişilerle teması sonucu alışmış bişey yapmıyor ( bu yapmayacağı anlamına gelmez ters bir tarafında ıssırır bırakmaz ) dipnot: ben golden köpeklerde böyle bişey görmedim veya istisnadır ama pittpullarda değil pittpul köpek dışarıda siz gezdireceksiniz ileride şimdiden cevap bekliyorum aslında ağızlık takacakmısınız ? Takmam derseniz söylediklerinizin hiç bir anlamı olmaz ama takacağım derseniz eyw derim...
Kaç tame pitbull beslediniz ? Cevabınız evetse “eyw” derim.Bu ülkede insanlara laf anlatmak niye bu kadar zor yahu.Karıncaya zararı olmayan çocuklarla oynamak için ağlayan bir hayvanın ağzını neden bağlayayım canavar gibi.İnternete kangal kediye saldırıyor, veya sokak köpeği saldırısı,alman kurdu saldırısı,labrador saldırısı yazın ardından bu ırkları besleyenlere tavsiye verin.Tavsiye istemek için açmadım konuyu,buyrun isim önerileri bekliyorum.