Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim,dün bu ırkı alıp beslemeye başladım hocam.Tuttuğunu bırakmayan bir köpek doğru,çok güçlü doğru.Dövüşmek için yetiştirseniz,kediyi parçalaması için yetiştirirseniz evet.Kaç tane kedi parçalayan kangal ırkı köpek gördün ? Kaç tane Alman kurdu gördün saldırıp bırakmayan ? İnternete yaz çıkar.Benim baktığım köpek kediden,küçük finodan dayak yiyor.Genel saldırgan köpekler için aynı cümleyi kurun.Ülke de Cane Corso ırkı köpek beslemek yasal,bu hayvanın 100kg hali.Yasalar yeterli değil.Bu hayvanların ruhsatla ve aklı dengesi yerinde kişiler tarafından beslenmesini destekliyorum.Zira bu tarz yasaklar küçük ülkelerde olur.ABD,UK gibi ülkelerde karşılaşamassınız.
Anlıyorum fakat bu köpek illaki büyüyecek olayı tam anlatamadım size ben pittpulu siz istediğiniz kadar evcil saldırıdan uzak yetiştirin onun doğasında var saldırmak hani böyle internette görüyoruz küçük çocukla yatıyor ne bilim kedilerle arkadaş olmuş bu videolardaki görüntüler o hayvanın sürekli o kişilerle teması sonucu alışmış bişey yapmıyor ( bu yapmayacağı anlamına gelmez ters bir tarafında ıssırır bırakmaz ) dipnot: ben golden köpeklerde böyle bişey görmedim veya istisnadır ama pittpullarda değil pittpul köpek dışarıda siz gezdireceksiniz ileride şimdiden cevap bekliyorum aslında ağızlık takacakmısınız ? Takmam derseniz söylediklerinizin hiç bir anlamı olmaz ama takacağım derseniz eyw derim...