hasyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtarmaktan ziyade, kişinin amacına hizmet etmişsiniz gibi görünüyor.

Siz ve sizin gibiler o kişiden yavru almaya devam ettiği sürece, muhtemelen üretip üretip satmaya da devam edecektir.
Herhangi birisi sizi şikayet etse, gelip yavruyu elinizden alacaklar ve artık akıbetini siz düşünün...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben mi yanlış baktım diye tekrar baktım cinsine doğru pitpul işte büyüyünce canavar gibi güçlü ve tuttuğunu bırakmayan güçlü köpek ırkının en acımasızca saldıran bir ırk köpekten bahsediyoruz kötü bişey demedik ağızlığa alıştırın ilerde ağızlıksız gezdirirseniz milletin gözü sizin üzerinizde olur diyorum gözümün önünde bir tane pitpul kediyi yedi sahibi karşısına geçti bi b.k yapmadı
Konuyu tekrar okumanı tavsiye ederim,dün bu ırkı alıp beslemeye başladım hocam.Tuttuğunu bırakmayan bir köpek doğru,çok güçlü doğru.Dövüşmek için yetiştirseniz,kediyi parçalaması için yetiştirirseniz evet.Kaç tane kedi parçalayan kangal ırkı köpek gördün ? Kaç tane Alman kurdu gördün saldırıp bırakmayan ? İnternete yaz çıkar.Benim baktığım köpek kediden,küçük fino’dan dayak yiyor.Genel saldırgan köpekler için aynı cümleyi kurun.Ülke de Cane Corso ırkı köpek beslemek yasal,bu hayvanın 100kg hali.Yasalar yeterli değil.Bu hayvanların ruhsatla ve aklı dengesi yerinde kişiler tarafından beslenmesini destekliyorum.Zira bu tarz yasaklar küçük ülkelerde olur.ABD,UK gibi ülkelerde karşılaşamassınız.