KartalGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitelerimin silindiğini diskin arızalandığını söyleyip premium server + yedekleme teklif ettik diyorsunuz.
İçi boş sunucuyu ne yapayım beyefendi?
İçi boş sunucu mağduriyetimimi gideriyor.

Ayırca defalarca veri kaybını ne zaman yaşadım acaba?
Bu problem dışında hiç bir şekilde veri kaybı problemi yaşamadım.
Diğer teknik konularda ise her firmanın verdiği gibi sizden destek aldım.
20 gündür dönüş gelmediği için dönüş yapmadık diyorsunuz.
Hiç bir şekilde bu durumdan hoşnut kalmadım.
İyi Günler ,

Defalarca kullanımdan kaynaklanan Cyberpanel vb hatalar yaşadınız beyefendi .Hepsi Kritik SQL Veri kaybı noktasındaydı."Diğer teknik konularda ise her firmanın verdiği gibi sizden destek aldım. " Firmalar ücretsiz şekilde sizin yaşadığınız soruna %99 olarak hizmet vermemektedir. Hatta sıfırdan kurulum bile önerebilir. İyi niyet dahilinde size herseferinde yardımcı olmaya çalıştık. Hepsinde düzeltme sağladık ve geçmişte size telefonda ve destek üzerinden Yedekleme hizmetini önerdik. Ancak 3 Senedir bir kez bile yedekleme hizmeti almadınız. Ortada hoşnut kalmadığınızı belirten değil yardımcı olmaya çalışmamıza rağmen marka karalayıcı bir konu vardır . @OnukBilisim; Konuya dahil olmanızı ve işlem sağlamanızı rica ederiz. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyoruz. Haksız şekilde alınmayan bir hizmete , yardımcı olmaya çalışmamıza karşın ortada marka karalayıcı bir konu mevcuttur. Mağduriyet önerinizi, gerekli işlemlerin sağlanmasını rica ederiz. @OnukBilisim;

Saygılarımızla,