İyi Günler ,
2019 yılından beri kayıtlı müşterimizsiniz. 3 senedir bir çok sorun yaşadınız , bunun %90 ve üzeri tarafınızdan yada sunucunuzdan kaynaklandı(Bizden bağımsız , kullandığınız paneller yada panellerin güncellemesi ile ilgili).
Her sorununuzda tarafınıza hiç bir ücret talep etmeden sorunsuz bir şekilde yardımcı olduk. 2019 yılından beri tarafımızdan hiç bir şekilde yedekleme hizmet almadınız ancak biz elimizde yedek var ise tarafınıza direkt olarak işlem sağladık.Sitemizde de buna istinaden yedekleme sorumluluğu ile ilgili yazı ve bilgilendirmeler bulunmaktadır. Burada tehditvari davranan da biz değiliz , sizsiniz. Direkt olarak R10 tehdidi ile tarafımıza işlem sağlatmaya çalışmaktasınız. Kusura bakmayın bu şekilde işlem sağlamıyoruz.
Yedekleme hizmeti almazsanız bunun sorumluluğunun bize ait olmadığı sitemizde açıkça yazmaktadır ve bu kural her firmada bu şekildedir. Eğer haksız olsak verdiğiniz Negatif Trade zaten silinmezdi.
Bulunduğunuz sunucuda ilk olarak RAM hatası oluştu sonrasında ise cihazda bulunan 5 Adet Samsung 980 PRO NVMe Disklerden biri arızalandı. Diskte ki VMlerden sadece birkaç tanesini kurtaramadık ve bunlardan biri de size ait VM dir. Ancak diskin garantiye gönderildiliğini ve gelen dönüşe göre tarafınıza bilgi vereceğimizi de ilettik.
Burada yedekleme tamamen size aittir ve bize ait hiç bir sorumluluk bulunmamaktadır.
Ekip arkadaşımız size yardımcı olmak için hem daha üst bir sunucuya geçiş hemde ücretsiz yedekleme teklif etmiş ancak buna da dönüşünüz olumsuz gerçekleşmiş. Burada bizim yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki bulunmamaktadır.
Kalan süreleriniz pazartesi Muhasebe birimi tarafından tarafınıza sağlanacaktır. Dilerseniz talep oluşturarak konu hakkında muhasebe biriminden bilgi alabilirsiniz.
"2023'ün 3. ayına kadar olan ödemesini yapmıştım 20 gündür bir Allah'ın kulu arayıp sormadı,sizin sunucunuzun diski yanmış ram arızalıymış yeni sunucu açalım şunu yapalım diyen olmadı. Olsa da zaten bu saatten sonra firmadan hiç bir beklentim kalmadı" Tarafınıza direkt olarak açtığınız talepte ilgili teklifi daha üst premium sunucu ve yedekleme ücretsiz olacak şekilde sunduk . Ancak siz bize olumsuz döndünüz. KVKK Gereği direkt olarak görüntü paylaşamıyoruz ancak onay verirseniz bunun görüntüsünü de buraya ekleyebiliriz.
Konu ve trade hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederiz.
@OnukBilisim;
Saygılarımızla,
Aşağıda yer alan cevap sizden gelen son cevap ve daha sonra destek talebi otomatik olarak kapandı, o günden beri dönüş yapılmadı.
Üstteki bu mesajı göndermenizin üzerinden 20 gün geçti.
20 gündür dönüş yapılmadı mı tarafınıza?
Bu mu tehdit dediğiniz?
Ben yedekleme hizmeti almamış olabilirim lakin 20 gündür hiç bir şekilde dönüş yapmamanız sizi suçsuz mu yapıyor ?
Evet 3 yıldır üyeyim ve taleptede belirttim zaten hayal kırıklığımı.
Sorun sizden kaynaklanmayabilir lakin bu problemi havada bırakan sizsiniz.
Beni arayıp çözüm yolu sunmanız gerekirken müşteri kaybetmeyi göze alan sizsiniz.
Ne diyim ki.