Aşktan yana en büyük ihanet size mi ait? 2 defa peşpeşe 4er yıllık ilişkimin ikisinde de aldatıldım. Adeta tapıyordum bu kadınlara. İntihar eşiğine geldim 1 tanesinde. Çokta büyük bir hikayeniz yok hocam ilkler unutulmaz kıvamında normal bir hikaye işte..
Teveccühünüz... Kendinizi övme konusunda süpersiniz, bunu söylemeden edemeyeceğim. 4x2 = 8 (benimki ise 12 yıllık bir ilişki serüveni) sizinki de gayet sıradan bir boynuz hikayesi olmuş (tıpkı benimki gibi).
Bu hikayenin sonunda yanan raziyenin kocası olmuş. Tabii halen kocasıysa
Yeni evliler sanırım 1,5-2 yıllık filan gibi bir şey olması lazım. Bu kadar maziyi bilse evlenir miydi onunla diye merak etmişliğim var.
en son raziye, estetik olup yeni biri gibi seninle evlenecek diye bekliyordum başkanım.. 😅yuvanda mutluluklar dilerim.
Evet, film gibi olurdu öyle olsaydı
çok toksik bir kız bulmuşsunuz. Siz de kız acemisi olduğunuz için aşk zannetmişsiniz. Ortamların tozunu attıran biraz uyanık biraz ayık bir profile sahip olsanız bu kızla sevgili olmayı bırak 1 gün dahi geçirmezdiniz. Boşuna yıllarınızı heba etmişsiniz.
Başına gelmeden dışarıdan yargılamak herkese göre çok kolay geliyor sanırım... Ben hatıratımda da ve yorumlarımda da belirttiğim üzere "Vicdanen gayet rahatım...". Uyanık dediğiniz karşı tarafın duygularına cevap vermemek, sevgiyi karşılıksız bırakmak ve heba olan bir hayat hikayesinde zalimi oynamak ise; bırakın ben istemiyorum öyle uyanıklığı kalsın. Şahsım adına söylemek isterim ki bu yorumun sahibi daha önce hiç âşık olmamış ya da olduklarını da âşk zannetmiştir. Zira böyle bir yorum ancak böyle bir vicdandan çıkabilir.