Hocam yanlış anlamayın ama boş yapıyorsunuz. İnsanların sizin boş yapmanızdan başka önemli işleri var kimse bu yazılarınızı ben dahil okumayacak. Ben belki vejeteryanım et yemiyorum neye göre yorum yapıp neye göre yargılıyorsun? Köpekler şirin veya sevimli oldukları için değil bir çok kişi koruma odaklı veya yalnız hissettikleri için sahipleniyor. Kendi kafanıza göre kendi kendinize boş boş konuşmanız sizin için zararlı olacaktır. Sizin düşmanlığınız kendinizi ilgilendirir sorunlarınız varsa kendi sorunlarınızı kendiniz çözün. 2 Alkol içip hayatı sorgulamayı kendi içinizde yapın.
Madde 1 = Boş yapmak tabiri
Boş yapılmaz , Havada kalma tabirinden gelir havada boşluktur diye boş yapma da olmaz .
Kimse okumasın ben doğruyu söylemekle mükellefim herkes yalanlar söyleyecek ben doğruyu söyleyeceğim gerisi beni ilgilendirmez .
İster söv ister döv istersen parçala ben yanlış gördüğüm zaman doğruyu söylerim yapım da bu !
Vejeteryanmısın neden botanikçilerin de bildiği üzere toprağa sperm atmış da evladı mahsulü gidip sen parçalıyorsun yiyorsun onları hiç insafın yok mu senin ? madem
Koruma odaklı falan sahiplenildiği yok , evet yalnızlık da o yalnızlık o oksitosin o sinir iletici maddeler ( BKZ nörotransmitter ) zatı-ı şahaneler düşük algılı olduğu için dürtüyle güdüyle klasik edimsel koşullandığından dolayı ( .. )
Düşük bir algı açığa çıkıyor ve Zoolojik bir eylem zoolojik bir davranış sergiliyorsun .
Haliyle Köpek türü de seni manipüle ediyor olay bu !
Köpek türünün manipüle ettiği insanlarda sosyal kimliklenip onlar da Köpek Türünün manipüle ettiği sürüleri oluşturuyorlar . BKZ Hayvanseverler !
Hayvan sevebilirsin ama hayvanı da tanrılaştırmayın bir zahmet .
İnsan bebekleri ölüyor insanlar ölüyor parçalanıyor bir hayvanseverin gözünde gram değeri olmuyor ! Çünkü çok basit Sosyal kimlik Hayvanseverlik ! Temel manipülasyon Köpek !
Not : Hayvanseverlik sosyal kimliğinde ! İç grubu hayvansever köpeksever kedisever oluşturur , Dış grubu ise bunların dışında olanlar !
Bu yüzden hayvanseverler iç gruplarını yüceltirler ve dış grupları da yererler kötülerler linçlerler !
İptal kültürü Linç kültürü örnekleri de sayısız mevcuttur . Hayvanseverlik bir noktadan sonra psikolojik bir rahatsızlığa dönüşmesin .
Eylemsel ve davranışsal bozukluk halini almasın !
Alırsa bundan herkes zarar görüyor .