griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" küçük canlar olunca üzülmeyelim "

Yazdığımın sağlamasını bu şekilde de yapabilirsiniz .

Et entegre kesim tesislerine gidiniz orada büyükbaş hayvanlar inekler göreceksiniz . Küçükbaşsa tavukçuluk tavuk kesim tesislerine gidiniz !
Evinizi ilaçlatmanız öldürmeniz haşere böcekler onlar küçük canlı değil midir ? Ya da bir İskender gömmeniz bir tavuk döner yemeniz onlar büyük küçük canlı değil midir .

Bitkisel gıdalar sanmayınız ki onlar da cansız . Onların spermi de tohumudur , mahsülü de çocuğudur botanikçi bilir bunu .

Derileri yüzülen boğazları kesilen paramparça edilen satırlarla makinelerin içine diri diri atılan ve canlı canlı yolunan parçalanan büyükbaş küçükbaş hayvanı ?

Çin de örneğin köpekler yenir Uzakdoğu ülkelerinde , Besin tercihidir yönelimidir . Bizde tercih farklıdır lakin köpeklerin bundan sıyrılıp da bu şekilde varlıklarını sürdürmeleri .. onların insanları evcilleştirme manipüle etme becerisinde öyle evrilmesinde yatmaktadır .

Şirinlik küçüklük üzgün surat onlar insanlar yanında kala kala kurtlardan bu şekilde evrilmiştir .

Aaa anne ne de şirin bir kuzu çok seviyorum canım arkadaşım !

Bayramdan sonra akşam götür mideye en yakın arkadaşını !

En yakın arkadaşının boğazı kesilmiş derisi soyulmuş parça parça edilmiş akşama kavurma var !

Sende küçükken annen baban köpeğe değil de kuzuya böyle yaptığı için kuzu kavurma mı var ALLAH diyorsun büyüyünce .

Köpeğe yapsaydı Çinliler deki gibi o zaman Allah Akşama köpek kavurmamı var diyecektin .

Yani abartmanın lüzumu yok . Sahiplendiğin köpek senin gözetiminde bir canlıdır . Ekstra anlam yüklememek gerekiyor .

Birlikte vakit geçirin o senden sen ondan istifade gül gibi geçinip gidin .
Hocam yanlış anlamayın ama boş yapıyorsunuz. İnsanların sizin boş yapmanızdan başka önemli işleri var kimse bu yazılarınızı ben dahil okumayacak. Ben belki vejeteryanım et yemiyorum neye göre yorum yapıp neye göre yargılıyorsun? Köpekler şirin veya sevimli oldukları için değil bir çok kişi koruma odaklı veya yalnız hissettikleri için sahipleniyor. Kendi kafanıza göre kendi kendinize boş boş konuşmanız sizin için zararlı olacaktır. Sizin düşmanlığınız kendinizi ilgilendirir sorunlarınız varsa kendi sorunlarınızı kendiniz çözün. 2 Alkol içip hayatı sorgulamayı kendi içinizde yapın.