yaptıgınız işin konusu,saçmalıgı olayına girmiyorum çünkü gerçekten saçmada olabilir.ama bu kimseyi ilgilendirmez,anlatmanızıda tavsiye etmem zaten....ama genel olarak pc başında bi iş yapıyorsanız,söylediklerinizi hepimiz yaşadık/yaşıyoruz.atıyorum mesela ben pc başında oturdugum yerden,çayımı çorbamı içerik,günde sadece 1 saat çalışarak 2-3k para kazanıyorum.günlük...çevremdeki herkes ne diyor peki benim için?boş boş oturup pcde oyun oynuyor,facede filan geziyor,bundan adam olmaz falan filan...ve beni sevdigini söyleyen akrabalar,eş-dostda bana iyilik olsun diye beni işe sokmaya çalışıyor.diyorlar ki gel seni bizim ordaki marketde işe sokalım hiç olmazsa,bi işe yara.

önümde seçim yapmakta çok zorlandıgım 2 seçenek var yani.ya marketde tüm gün insanlarla ugraşıcam,fiziksel olarak bi sürü zorluk çekicem ve asgari ücret alıcam.yada ilk seçenekte 1 ayda aldıgım parayı 1 günde alıcam,evde rahat rahat çalışıp,onların deyimiyle bedavadan...marketi seçmiyorum diye çok laf yedim bu 2 seçenek arasından haa,sonra o paralarla bişeyler yapınca yani o paraları kendileride görünce ne oldu dersiniz?3 yıldır yüzünü görmedigim akrabalar dahi tüm gün dükkandan çıkmaz oldu,işi banada ögret diye tüm gün peşimde gezer oldu.boşver sen milleti,işine bak be abi...