Süs köpekleri öncelleri aristokrat sınıfların hanedanların kralların bakımında bir başkasına da beslemesi için izin verilmeyen aristokratlar yanında üşenmeden gezdirsin diye melezlenmiş küçük taşınabilir sevimli tüy dökmez kokmaz köpeklerdi . Velhasıl kelam Kapitalizm büyüdükçe süs köpekleri aristokrat sınıfının dışında da talep edilir arz edilir hale geldi .
Satışları da iyi olduğu için , kendini de sattırdığı için insanları da evcilleştirdiği için kapitalizmin iştahını oldukça kabarttı .
Özür diliyorum ve şunu söylemek istiyorum . Ne yazık ki sizin oğlunuz değil . Bu tip köpekler insanları evcilleştirmede mahir olarak üretilmiş köpeklerdir . İsteklerini size yaptırtabilmek için tasarlanmıştır .
Sizin psikolojik etkilere karşı zayıflığınızı zoolojik tarafınızdaki güdülerinizi kullanırlar . Anlayacağınız dilde söylemek gerekirse sizin bugunuzu insanların açığını kullanırlar .
İşbu köpek de sizi ne babası ne de sahibi olarak görür . Köpeğin melekesi yoktur . Köpek dürtüsüyle hareket eder klasik koşullanır . Sizin onu oğlunuz olarak görmenizin nedeni köpeğin sizi manipüle etmesidir .
Doğada insanları evcilleştiren köpekler nasıl varsa , bir başka hayvan türünü evcilleştiren bir başka hayvan türü de var .
Buna yapay seçilim denir . Kurtlarda bu şekilde insanları evcilleştirmiştir ehlileştirmiştir . Kurtlardan insanlar aralarında kalanları da stres hormonu kortizol az olanı da insanın bu buguna göre form değiştirmiş ve günümüz köpeğine dönmüştür . Şirinlik küçüklük üzgün yüz hatları hepsi insanları manipüle etmek içindir .
Bir de insan kadar akıllı olsalardı büyük ihtimal insanları kendilerine köle yaparlar her türlü istifade ederlerdi . Düşünün melekesi olmayan bir yaşam formunun insan gibi akıllı bir varlığı nasıl manipüle ettiğini ? @yalnizyargic;
Yalnız yargıç haklıdır , benimde köpeğim oldu küçükken adı da boncuktu . onunla koşardık eğlenirdik . Bir gün kayboldu lakin hayatımda üzüldüğüm anlardan önemlilerini sıraya koysam boncuğun kayboluşu sıraya girmez .
Hele çocuklar niye ağlarlar her şeye ? Onu istiyorum bunu istiyorum şeklinde . Düşün anasını babasını manipüle edemeyen insan çocuğunun yanında köpek nasıl manipüle ediyor insanları .
Çocuklara neden oy kullanma hakkı verilmez , neden üstüne ebeveyninden izinsiz hat açtırmaz taşınır taşınmaz malı olmaz . Çünkü çocuk da cezai ehliyette sınırlıdır .
Haliyle çocuk on sekiz yirmi dört yaşında sinirsel olgunluğa ve doygunluğa ulaştığı için zoolojik bilimsel olarak öncesi ebeveynlerinin gözetiminde olur .
Bunu dememin nedeni
insanları artık sinirsel olgunluğa ve doygunluğa ulaşmamış standartların çok çok altında düşük algılı bireyler olarak yetiştiriyoruz bu da kapitalizmin işine geliyor .
Köpeğini sevebilirsin ama onu evladın yerine koyman hayatının merkezine oturtman çok yanlış . Köpek köpektir insan insandır .
merhaba arkadaşlar 3 yaşında olan juck russiel terrier kırması köpeğim şansı 19 kasım 01.00 gibi kaybettim 3 senedir bende büyüyen hiçbir eksikliğini bırakmadığım canım köpeğime araba çarptı hiçbir kırığı olmayan köpeğimin böbrekleri çalışmadığı için tedavi görüyordu evde ölmek için beni beklemiş eve girdim bana baktım sevdiğim öptüm arkamı döndüm ve artık nefes alamıyordu benim minik akıllı köpeğim artık yok hayatımın en büyük arkadaşı idi hep kıymetini bildim sizde minik dostlarınızın kıymetini bilin onlar bizim dilsiz arkadaşlarımız sizinle bu kötü günümü paylaşmak istedim hayırlı pazarlar