bedirhan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana sorarsan 30 40 tane video aynı anda atmak kanala zarar verir günde max 5 6 tane atmak kâfidir
Neye göre kime göre Sayılarla ilgili bir sorun olmuyor. Eğer öyle bir şey olsaydı Kanal onaylandıktan sonra 100 tane video atılmasına izin vermezdi Google.

YouTube biraz istikrar işi. Şu an ilgilendiğim kanalın içinde 1100 tane video var ve bunun 800 civarı slayt görsel ile hazırladığım videolardan oluşuyor. Sadece resim ve ürünle ilgili bilgilerin olduğu 1 - 2 dakikalık videolar. Çok ağır bir şekilde giden abone sayısı ve görüntülenme sayısı vardı kanalım da.

Ta ki video kalitesini artırıp, çok daha fazla ürüne odaklı videolar çıkarana dek. Şimdi son 48 saatte 1600'e kadar görüntülenmeye çıktım. Her gün 2 kişi kanalıma katılıyor. Normal klasik videolar ile bunu yaptım. Yani iyi bir değer. Biliyorum ki 6 ay sonra bu rakam en az 10.000 olacak ve her gün çok daha fazla abone gelecek.

Shorts videoları hiç sevemedim. Çok fazla boş izleyici kitlesi ve boş abone kanala çekiyor. İnsanlar bu videoları seviyor çünkü çok hızlı bir şekilde reaksiyon alıyor. O yüzden 2 gündür shorts videolarım görüntülenme almıyor diye konu açılıyor.

Yukarı da dediğim tarz bir kanal oturtabilmek için en az 60 tane kanalım kapatıldı. Düşünsene kanalın içinde 800 tane video atmışsın aylarca uğraşıp. Bir giriyorsan böyle bir ürün yok diyor 😅 Ne yaptık. Oturup ağlayamam. Sil baştan bir daha denedik.

Yani şunu demek istemiyorum. Ben mükemmelim, ben harikayım. Konu ben değil. Bir olumsuzluk mu yaşıyoruz. Daha iyisi için çabalayacağız. Youtube da milyonlarca shorts kanalı var. Belki milyarlarca. Yani algoritmayı tavlamak için çok çabalamak gerekiyor. Konuyu açan arkadaşımız da daha iyisi için çalışıp sabredecek.

Başarınıza..