Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim ben ev sahiplerine birşey demedim saldırı felan yok bir kişinin tavrını buraya aksettim adamın söylediği sözün saçmalığından bahsettim arkadaş gelip buraya sizin hangi partiye oy verdiğiniz belli size ev veren ev sahipleri pişman olur gibilerinden kelimeler kullandı bende ona cevaben yazdım olay farklı mevzulara gidiyor başkanlıktan sonra ben oy vermesem de versemde iktidar olan partiye yarar sonuç itibari ile burada düşmanlık etmek yersiz burda ne kadar kendimizi paralasakda olacağın önüne geçemeyiz biz neyin ne olduğunu biliyoruz siz rahat olun ben ilk mesajda adamın asgari ücret zamlanacak zaten 4000 lira birşey değil demesine takıldım ona binayen konuyu açtım ev sahibi beni neden çıkartıyor diye açmadım az öncede yazdım gittim 3500 e tuttum evi sıkıntı yok yani olayı buraya getirenler herşeyi siyasete bağlayanlar bende biliyorum eknomik kriz var ve her gün enflasyon artıyor şuan gösterilen rakamlar sanal rakamlar gerçeği yansıtmıyor bundan sonra 6 + masa altındakiler de gelse kolay kolay bunu çözemezler 2018 derken bir devalüasyon yapılması gerekiyordu ve rahip olayı ortaya atıldı dolar fırladı sonradan tekrar geri geldi daha başka söz etmiyorum aslında hepimiz aynı fikirdeyiz ve olanları görüyoruz konuyu farklı yere çekmeye gerek yok son olarak yazıyorum daha kimseye cevap yazmayacağım iyi geceler iyi forumlar
Bu durum da siyasete bağlanmıyorsa siz bence başka ülkede yaşayın.
Türkiye'de ekonomi bir kişinin isteklerine, inatlarına göre şekilleniyor ama biz ekonomiyi başka şeylere bağlayacağız he?
Siz youtube'da ekonomi kanallarını bir izleyin daha yılın başında ev sahibi kiracı kavgası çok fazla yaşanacak bu ekonomi politikası yüzünden diyen onlarca ekonomist bulursun.
Ev sahibi çok doğru söylemiş. Bu ülkenin %70'i asgari ücretle çalışıyor ve asgari ücret tutarı fiyat belirlemede çok büyük etkendir.
Ev sahibiniz ekonomiden anlıyor belli ki. Çok net bir şekilde artış nedenini anlatmış ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz, ve hala daha ısrar ediyorsunuz.