Eğer yazdığınız makale de sıralamanız yükseliyorsa yüzde 13 kopya çok büyük sıkıntı değil hocam. kYLE ROOF diye bir adam var seo denemeleri yapıyor lorem ıpsum deneyi ile tanınıyor. Lorem ıpsum bildiğiniz gibi çoğu yerde görürsünüz anlamsız latince yazılar olur wordprese tema kurarken . Anlamsız latince makale ile belli anahatar kelimeleri belli yerlerde geçirerek 1.sıraya çıktı Sonra google tüm websitelerini yasakladı adamın

Özgünlük şu bu diye gözünüzde çok büyütmeyin google amcayı birebir kopya da yazmayın tabi
Teşekkürler hocam. Sıralama mı yükseltiyor mu yükseltmiyor mu bilmiyorum daha doğrusu yükseltir mi yükseltmez mi bilmiyorum. Ben 10 tane yazı girdim hepsine bakayım dedim hepsi özgün lakin sonda böyle bi yazı var bi o çakışıyor. Oda zaten temada var sayfada görünmüyor linkten görünüyor sadece. Site yeni yani kafamda bi proje vardı kendi hobim doğrultusunda makale giriyorum. Özgün olmama ihtimali yok kendi deneyimlerim zaten. Sormak istedim sorun olmasın diye teşekkürler. Seo işinden pekte anlamam zaten.