phpkoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav boş muhabbet ee sonra misal sen aldın içeri ağzını yüzünü kırdın o sonra geldi senin ağzını yüzünü kırdı uzadı gitti ee ne geçti eline ? bu olayın suçlusu ne ev sahipleri ne kiracılar bu olayın suçlusu devlet her şey almış başını gitmiş millet hala 1000 1500 2000 tl kiraya oturma derdin de yok öyle bir dünya kardeşim adam senden aldığı kira ile 1 akşam yemeği mi yesin dışarda ? oturursun sen 3 veriyorsan güncel kiralar 7 lira ise vicdanen anlaşırsın dersin ki tamam ben eski kiracıyım böyle iken böyle ortayı bulalım 5 lira teklif eder geçersin iki tarafında gönlü olur diğer türlüsü boş canınızı sıkar durursunuz.

Kiracılar böyle çirkef oldukça bu sefer ev sahipleri türklere ev vermiyor misal ben dairemi kiralarken türke vermiyorum özellikle vermiyorum uğraşamam bela olur başıma diye özellikle gittim yabancı buldum yıllık peşin ödeme ile verdim normal fiyatında üstüne verdim benim gibiler siz gibi kiracılardan bıktığı için bu fiyatları yukarı çekip türklere vermek yerine yabancılara vermeyi tercih eder olduk kiracı belası ile uğraşmak dert kanun doğru düzgün düzenlenmeli devlet bu işe el atmalı yoksa iki taraf içinde hır gür bitmez.
hocam kimse ev sahiplerini yada kiracıları suçlamıyor zaten benim ilk yazdığım mesaj da da belirttiğim gibi asgari ücret 9500 olacak ben 4000 lira istiyorum mantığıyla kira talep edenlere diyorum burada genel konuşmadım zaten adam isteyebilir belki başka geliri yoktur izah eder kardeşim benim burdan başka gelirim yok ihtiyacım da var ona göre istediğim tutar bu sende tutmazsın bütçen yetmiyorsa olur biter ama bu şekilde de cevap vermek arsızlıktır tüm ev sahipleri için demiyorum zaten bugün gittim 3500 liraya tuttum evi maaşımın yarısı kadar yapacak birşey yok zaten 3000 den aşağı yer yok benim kızdığım maddi imkanın varsa burdaki eve de ihtiaycın yoksa 2000 2500 gibi fiyatlardan evi verebilir depozitonu 5000 6000 iste iki kira iste verme imkanın yoksa taksitli ödesin sen iyilik yaparsan karşındaki de sana iyilik yapar kiranı geciktirmez evine temiz bakar komşularına etrafına zarar vermez tuvalet banyo kapı kolları kırıktı elimizde kalıyordu gittim aldım kendim taktım musluk akıtıyordu gittim ikitane vana aldım değiştirdim 300 500 masraf yaptım demedim ev sahibine bunları kiradan düşücem diye ufak defek şeyler için insanları yormaya değmez kendimiz oturuyoruz nasıl olsa diye sonuç itibari tüm ev sahipleri ve kiracılar aynı değil gerek hükümetin gerek ise insanların düşünceleri bu ekonomik krizi doğurmuştur seçimlerde gereken cevabı sandıkda veririz ama burada insanlık da önemli nasip kısmet