Merhaba, tecilli olduğum için askerlik hizmetini daha gerçekleştirmedim ama bu süreç biraz mental olarak yormaya başladı. Çünkü ileriye dönük iş geliştirme konusunda operasyon için adım atamıyorum yani 6 ay başında durmamak imkansız şeyler. Gün geçtikçe de bunu gerçekletirmek için sabırsızlanıyorum. Yani bedelli yapsam gerçekten 5 ay için değer mi ondan emin olamadım. Çünkü sıfırdan sermaye biriktiren yatırım yapan biriyim. Mesela e-ticaret siteniz olduğunu varsayalım belli bir müşteri kitlenizi oluşturdunuz ve bir anda yoksunuz sonra araki bulasınız o müşterileri

Bu durumla ilgili bir görüş, yorum yazarsanız müteşekkir olurum.
Askerliğini yapan birisi olarak yapmamanızı tavsiye ederim . Bedelli ya da tecil hangisi uygunsa !
Genelde insanları yalan yanlış bilgilendirerek daha doğrusu insanlar doğrudan doğruya söylemezler araya kılıf koyarlar .
Askerlik bahanedir işe alımlar da da sizi sevmezlerse hoşlarına gitmezseniz almazlar !
Hoşumuza gitmediğin için almıyoruz diyemedikleri için askerlik yapan arıyoruz şunu arıyoruz gibisinden .
Hele ki işsiz gençlere sorun onlar size neden insanların onları işe almadıklarını söyleyecektir zaten .
Askerlik hizmetinin kutsiyeti de kalmamıştır !
Bunları askerliğini yapmış bir kardeşin olarak söylüyorum .