Selamlar son zamanlar da sizlerde görmüşsünüzdür. 10.000 TL lik uygulama 250tlden ihalede gibi konuları.
Birkaç tanesine bakayım dedi ve şu notları gördüm uygulamayı satın alan satış yapamaz gibi cümleler. Satış haklarının kendilerinde olduğunu iddaa ediyorlar.
En son bir başkası konusuna uygulamanın tüm satış hakları bendedir.
Uygulama sellmyapp ,codecanyon gibi sitelerden satın alınmamıştır yazmış.
Şimdi bu konularda yazanların neredeyse hepsi uygulamaları sellmyapp gibi sitelerden satın almışlar. Ufak tefek reskin yapıp sürekli 300 500 tl den satış yapıyorlar.
Arkadaşa sordum bu uygulamanın aynısı sellmyapp de var satış hakları nasıl sizde oluyor diye. Detaya girmeden satış haklarının kendisinde olduğunu belirtti.
Şimdi şöyle bir durum daha var sellmyapp den aldığınız uygulamaları ticari olarak satma hakkınız zaten yok. Hadi satıyorsun diyelim insanları kandırmanın ne anlamı var.
Eğer burada sorun yoksa bizde aynısını yapalım taş atıp elimiz mi yorulacak. Uygulamayı ufak bir reskin yapayım sonra satış hakları benim yazarak 300 500 den satalım.
Şimdi ben gidip ihaleden o uygulamayı alsam reskin yapsam bu satamazsın diyen kişiler nasıl engel olacak bana. Kendilerine zaten ait değil. Birde yasal işlem uygulanır diyorlar resmen şaka ya
Kurumsal üye birde bunları yazanlar.