Erolsoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben o evde yasayacagım , Kapıma gelıp rahatsız edecek oyle mi ? Tarifi su sekılde : Kapıya gelıyor Buyrun ıcerı dıyorsunuz Ağzını burnunu kırıyorsunuz Hdi git benı sıkayet et dıyorsunuz Sonra Gidip birdaha gelmıyor . Mahkemeye verıyor 2 3 yıl suruyor ve haksız cıkıyor.
Yav boş muhabbet ee sonra misal sen aldın içeri ağzını yüzünü kırdın o sonra geldi senin ağzını yüzünü kırdı uzadı gitti ee ne geçti eline ? bu olayın suçlusu ne ev sahipleri ne kiracılar bu olayın suçlusu devlet her şey almış başını gitmiş millet hala 1000 1500 2000 tl kiraya oturma derdin de yok öyle bir dünya kardeşim adam senden aldığı kira ile 1 akşam yemeği mi yesin dışarda ? oturursun sen 3 veriyorsan güncel kiralar 7 lira ise vicdanen anlaşırsın dersin ki tamam ben eski kiracıyım böyle iken böyle ortayı bulalım 5 lira teklif eder geçersin iki tarafında gönlü olur diğer türlüsü boş canınızı sıkar durursunuz.

Kiracılar böyle çirkef oldukça bu sefer ev sahipleri türklere ev vermiyor misal ben dairemi kiralarken türke vermiyorum özellikle vermiyorum uğraşamam bela olur başıma diye özellikle gittim yabancı buldum yıllık peşin ödeme ile verdim normal fiyatında üstüne verdim benim gibiler siz gibi kiracılardan bıktığı için bu fiyatları yukarı çekip türklere vermek yerine yabancılara vermeyi tercih eder olduk kiracı belası ile uğraşmak dert kanun doğru düzgün düzenlenmeli devlet bu işe el atmalı yoksa iki taraf içinde hır gür bitmez.