Fiyatlar şuan anormal yükseldi, düşecek gibi de değil. Projenizi 1 gün de çekebileceğinizi düşünüyorsanız, kiralama yapabilirsiniz. Tabii çekmeyi biliyorsanız, biraz daha uygun olur, denemiş olursunuz.

Onun dışında aynasız fotoğraf makinelerini tercih edebilirsiniz. Işığı iyi olan bir ortamda çok yüksek özellikleri olmayan kameralar da iş görür. Tavsiye etmek için baktım ama inanılmaz pahalı olmuşlar. Bir ana kamera, 2 tane go pro, normalde bunu yapabilirdi.

Tabii ki ne çekmek istediğinizi bilmiyorum. Aynasız makinelerde lens masrafı, gimbal masrafı, sd kart derken maliyet yüksek olabilir.

En ucuz seçenek, handycam kameralar. Bir dslr aynasız makineye 15k verecekken, handycam kameraya 5-6k verip işin içinden çıkabilirsiniz ya da üç adet alabilirsiniz. Sony'de bu seçenekle var.

Mutlaka seçeceğiniz modeli YouTube üzerinden, yabancı dil aramalarıyla "gece çekimi, az ışıkta çekim, hareketli çekim" gibi ibarelerle arayarak izleyin. İçinize sineni alırsınız.

Dediğim gibi tam olarak ne çekeceğinizi bilmediğimden ve bütçeyi bilmediğimden kesin konuşamıyorum. Kolay gelsin