Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kaç kelime daha ekliyim de için rahat etsin bende 6 senedir kiracıyım ilk önce evin kirasını yatırırım sonra geri kalan ödemelerimi yaparım ben 7.5 b 8b arası maaş alıyorum ev sahibine de çıkmam demedim kiralık ev arıyorum 4000 tl diyor 3500 olmaz mı diyoruz adam asgari ücret 9500 olacak ödersin diyor ayrıca oyumun rengi konuyla alakalı değil gelip evimi görseniz pırıl pırıl boylası bile ilk günkü gibi ekonomiyi bilmeyen adamlar yorum yapmış diyorsun çiftçilerden bahsediyorsun tahıl bile savaştaki ukraynadan geliyor okadar karşısınız ki haberlerde bile görmüyorsunuz biz herşeyin farkındayız da siz birşeyin farkında değilsiniz sizin devriniz bitti bundan sonra ancak yalan dolan ile gündem yapmaya çalışırsınız sen az büyü de öyle gel
Neyin farkındasın sen ya?
Burası filistin değil demişsin, ben filistin oluyoruz diyorum, ama sizin gibi kiracılığa alışmışlar vatan ne demek bilmiyor, vatanda da kiracı hissediyorsunuz kendinizi, parasını veren sizi yerinizden edebilir mantığı var sizde...
Tahıl bile ukraynadan geliyor farkındayız diyorsun da bunun sorumlusu kim? Çiftçiyi bitiren, borç batağına sürükleyen, tarlaları büyük şirketlerin almasını sağlayan kim?
Sorsak hilal veya yerli ve milli diye naralar atıp durursunuz, kaç kişiye parayla Türk vatandaşlığı satıldı yerli ve millici hilalci büyümüş kişi?
Yalan dolan filan saçmalamışsın, Üfe %157 tüfe %85 açıklanıyor. Bu mu dürüstlüğünüz?
Üfe'nin Tüfe 'nin açılımını bilirsin de ne anlama geldiğini bilir misin acaba?
Yani üfe'ye göre şirketlerin çoğu zararına satıyor olması lazım, ama borsa'ya bak hepsi kârlarını 4'e 5'e katlamış.
Bu ekonomik garabetin sonucunda sizin gibiler evinden oluyor, çünkü ekonomide düzen diye birşey kalmamış, yabancılar mülteciler el üstünde tutuluyor, senin gibilere ise rahat yaşam hakkı tanınmıyor, ama sen hala savunuyorsun...
Sizin gibiler yüzünden normal aklı başında vatandaşlar da yanıyor, zor durumda kalıyor...
Bunca zorluğu size yaşatan belli ama sizin hedefiniz pazarcı, marketçi, ev sahipleri...
Sana daha uzun yazardım da, sokakta işsizim parasızım kiramı ödeyemiyorum diyen kişiye kime oy vereceksiniz diye sorulduğunda sonuna kadar.... diyen kişiden farkın yok.