forumda herkes admin olmuş
Forum fiyatları ile site fiyatları aynı olacak diye bir kaide yok. Sitelerin potansiyel müşterisi çok farklı.
Moderatörlerin işleri güçleri yok her gün ticari konuların içeriklerini sitelerle mi karşılaştırsın hocam? Hatalı/yanlış/yanıltıcı içerik gördüğünüzde raporlarsınız, moderatör ilgilenir.
anladığım kadarıyla modlarında kendi işleri var ayrıca sosyal yaşantıları var. çok fazla şey bekleniyor modlardan. herkes kendi kapısının önünü süpürürse sorun kalmaz bence.
forumda yazdığı fiyattan satmayan kişiye ceza uygulanabilir.
sitelerin potansiyel müşterisi çok farklı foruma ayrı siteye ayrı fiyat belirlenebilir bir sıkıntı yok ama foruma üyesine 20 tl diyip yine aynı üyeye siteye gir sipariş ver deyip 120 liraya satmaya çalışırsan bu yanlış bence
Dostlarım kimsenin işine çomak sokmak gibi bir derdimiz yok. Sadece ben bir öneride bulunurum düşünülür değerlendirilir. Talep gösterilir. Benim vaktim değerli herkes gibi düşüncemi paylaşmaktada özgürüm.
Modaratör arkadaşlara ekstra bir yük çıksın diye özel bir art niyetimiz yok. Ama doğru olmadığı açık ve net.
Sitelerdeki fiyatlar yüksek olabilir. O halde forumdaki fiyattan satmak zorunda tutulabilir. Bu kadar basit. İlla benim söyleyeceğim şekilde olsun diye bir durum söz konusuda değil.
Ama bu durum yanlış bir ticari politikadır. İnkar eden kim varsa muhattap olamam.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Keyifli forumlar.