Ben 24 yaşındayım eşim 21 yaşında Ukraynalı. 30 a gelmeden evlenmem diyordum kader bizi bir şekilde bir araya getirdi. Sebepler derken. Ukrayna'da Lviv çalışıyordum çalışmak için gitmiştim yazılım şirketinde IT olarak call yapıyordum. 27 Ocak akşamı bir kulüpte tanışmıştık kendisi Mariupol lü şuan o şehir işgal altında Ruslar tarafından. Gezmek amaçlı gelmiş bende genelde takılırdım iyi mekanlarda ilk tanışmamız oydu. Sonra savaş çıktı aylarca ayrı kaldık vs. Rusya üzerinden Avrupa'ya geçti o savaşı çok feci şekilde gördü yaşadı. Filtrasyon kamplarından geçmişler. Letonyaya gitmişti bende Ukraynadan işten ayrıldım Hollandaya gittim. Oturum çalışma iznimi aldım çalıştım aylarca eve çıktım sonra kız arkadaşım bana geldi Ağustos ayında beraber yaşamaya başladık 1 ay olmadan Ukrayna'ya Lviv e gidip evlendik. O zamandan beri beraberiz Tr ye gittik Moldova'ya gitttik Ukrayna Kievdeyiz şuanda işleri halledip Hollandaya döneceğiz. Bekâr hayata bakarsınız gerçekten tuhaf geliyor. Bekâr gibi davrandığınızda sıkıntı yaşanıyor. Bu yüzden ona göre davranmak lazım. Mutluyum. Ortak dilimiz ingilizce. Hanım sayesinde dünyanın her yerine gidip yaşama hakkımız var mesela kanadayı bekliyoruz şuanda..
Maşallah hocam 2 cilt kitap çıkar buradan Allah mutluluğunuzu daim etsin