Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle hocam hayırlısı diyelim

Ben dalaşmak niyetinde değilim ben kendim gelcem dedi tamam dedim

Hocam ev sahibi zamdan bahsetmiyor ben ev bir ihtiyaçtır zarurettir insan dışarda parkda bahçede yaşayamaz bir asgari ücretlinin maaşı kader olmamalı maaş arttığın zaman efe TÜFE'ye göre zaten zam yapılıyor kimse itiraz etmiyor şimdi ben 4000 ev bulsam 4+4+4+4=16 bin TL şimdi durumu olmayan adam nasıl taşısın evini hayırlısı
Ev değerleri asgari ücret zammından fazla arttı , kiralık ev sayısı az haliyle ev kirası asgari ücretle ile birebir artsa bile yine rakam evin değerinin altında kalır.

Verdikleri tefe tüfe zaten gerçeği yansıtmıyor. Siz kirayı makul seviyeye yaklaştırıp düzgün bir anlaşma yapın derim.

Sizin bahçede yada parkda yaşamanız ev sahiplerini ilgilendiren bir mevzu değil devleti ilgilendiriyor fakat zaten durumun bu halde gelmeside devlet politikalarından kaynaklı. Sorunun kaynağıda çözümde devlette .

Kimse tanımadığı insanlar için fiyatı düşük tutup kendini zor duruma sokmak istemez. Herkesin bir yaşam standardı var. Çoğu kişi aldığı kirayı geçimine dahil ediyor. Ben ofis almıştım kira geliri araç masraflarımı ödese yeter diye , gelinen noktada depo bile doldurmuyor. Şimdi araç bana extra yük oldu. %500 zamda yapamam bir anda. Saçma sapan bir hal almış piyasa.