mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu arsız olayına takıldım.
Siz şimdi yılbaşında arsız arsız maaşınıza yapılan zammı cebe mi atacaksanız?

Ekonomiyi mahveden belli, insanların harcama yapması ve istihdam için enflasyonu coşturan, mültecileri getirip kiraları uçuran, fiyatları kasıtlı yükselten belli ama ev sahipleri arsız he.
4 sene kirada oturdum ev sahibimden Allah razı olsun. Çıkarken de gözden kaçan bizden kaynaklı birşey varsa haftalar sonra da olsa söyleyin zararı karşılarım dedim. Siz ise senelerdir evinde oturdunuz, ekonomiyi ve demografik yapıyı malum kişi bozduğu için evden çıkartmak zorunda kalan ev sahibine demediğinizi bırakmıyorsunuz.

Konuda yazdığınız herşeyden renginiz tutumunuz oyunuzun kime olduğu belli.

ev tutarken ucuza bulamazsan ev sahibine arsız bir ev sahibisin ama tutmak zorundayım desene bi?

Şu yazdıklarını kira için gittiğin ev sahiplerine okutmak lazım.
İki yüzlü olma her ev sahibine önce kendini tanıt!
Sana evini emanet edene Allah sabır versin.

Ekonomide sadece alışveriş yapmayı bilen adamlar gelmiş millete sallıyor...
Bu ekonomiyi millet böyle yapmadı, merkez bankasını devre dışı bırakan yaptı!
Ekonomi öğrenseniz bugünlerin kiracılar için daha iyi günler olduğunu öğreneceksiniz.

2023te bu düzen devam ederse Sıra çiftçilere gelecek. Çiftçilerin tarlalarını ellerinden alacaklar.
Şimdiden gitmeye başladı ama, yıllar sonra Filistine ağlarken Filistin olmuşuz nasıl oldu anlamadık diyecekler, diyeceksiniz...
bir kaç kelime daha ekliyim de için rahat etsin bende 6 senedir kiracıyım ilk önce evin kirasını yatırırım sonra geri kalan ödemelerimi yaparım ben 7.5 b 8b arası maaş alıyorum ev sahibine de çıkmam demedim kiralık ev arıyorum 4000 tl diyor 3500 olmaz mı diyoruz adam asgari ücret 9500 olacak ödersin diyor ayrıca oyumun rengi konuyla alakalı değil gelip evimi görseniz pırıl pırıl boylası bile ilk günkü gibi ekonomiyi bilmeyen adamlar yorum yapmış diyorsun çiftçilerden bahsediyorsun tahıl bile savaştaki ukraynadan geliyor okadar karşısınız ki haberlerde bile görmüyorsunuz biz herşeyin farkındayız da siz birşeyin farkında değilsiniz sizin devriniz bitti bundan sonra ancak yalan dolan ile gündem yapmaya çalışırsınız sen az büyü de öyle gel