Bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. 2.5 Yılda elime 500K'dan fazla GMAİL hesabı geçmiştir. Bu durumları o kadar çok yaşadık ki artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
Sizin fikrinize katılmıyorum. Google'nin tüm servislerinde bu durum böyledir. 2015-2016 yılından bahsetmişsiniz, o kadar eski hesaplarda şifre değişmede zaten sorun olmaz. Konu sahibi, yeni hesaplardan bahsediyor.
1000 tane yeni açılmış hesaba aynı ip üzerinden şifre değiştirin ertesi gün hepsi onaya düşmezse bu işi bırakırım bunu da bu kadar net söylüyorum.
Sizinle daha fazla tartışmayacağım. Her şeyi açık şekilde anlattığımı düşünüyorum.
İyi forumlar.
Bir kere tartışmadığımızı bilmeni isterim, fikir alışverişi ve kişisel olarak tecrübelerimizi yazıyoruz paylaşıyoruz.Bu sizin icin bir tartisma ise onu bilemiycem.Burda sizinde benimde yada başkasınında yazdığı her bir tecrübe başka bir kişi için bilgi olabilir kaynak olabilir.
Arkadaşın yazdığı konudaki mesajında yeni yada eski belirtmediği için ve toplu gmail den bahsettiği için bu şekilde bir tecrübemi belirttim yazdım.Tabiki'de dün yada 3-5 gün içinde yada neyse artık yeni hesaplar için bu mümkün değil akıl işide değil.
Sadece fikir alışverişi ve bigileri paylaşıyoruz, bunuda paylaşırken ben tarih olarak yazdım bahsettim, arkadaşdaki mailer yeni tarihli ise belirtir ona göre yorumumuzu yaparız yada düzenleriz.
Saygılarımla iyi forumlar.