Hndn27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır kesinlikle ! Ben bizzat spama düşürmemesi için gereken en önemli püf noktasını söyledim.Evet aynı ip ile yüzlerce yada binlerce gmaile girmek çok saçma gelebilir ancak gerçekten gmailin açıldığı lokasyon ip adresi ile ( ülke olarak) sonradan zaman faketmeksizin girilen ip adresi farklılık gösterdiğinde hesaplar spama düşüyor.Eğer buna bizzat şahit olmak isterseniz buyrun bilgisayarıma bağlanın, 2015-16 yılından beri girmediğim gmaillere aynı ip den 100-200 gmaile giriş yapıp şifrelerini değiştireyim yada kurtarma maillerini bizzat görün. Birde ip değişip sıradaki gmaile girdiğimde yaşadığım sorunu durumu görün hak vereceksiniz.Bu arada saygı duyarım 2.5 yil demişsiniz, ben 2014 den beri bu iş ile uğraşıyorum. R10 üyeliğim yeni olabilir ancak bir çok dışardan yada farklı platformlarda bu işin satışını yaptım.

Ve tekrar söylüyorum, buyrun pc me bağlanın bir program ile mail arşivimi ve yaptığım işleme bakın sonra eminim söylediğime hak vereceksiniz.
Bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. 2.5 Yılda elime 500K'dan fazla GMAİL hesabı geçmiştir. Bu durumları o kadar çok yaşadık ki artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
Sizin fikrinize katılmıyorum. Google'nin tüm servislerinde bu durum böyledir. 2015-2016 yılından bahsetmişsiniz, o kadar eski hesaplarda şifre değişmede zaten sorun olmaz. Konu sahibi, yeni hesaplardan bahsediyor.
1000 tane yeni açılmış hesaba aynı ip üzerinden şifre değiştirin ertesi gün hepsi onaya düşmezse bu işi bırakırım bunu da bu kadar net söylüyorum.
Sizinle daha fazla tartışmayacağım. Her şeyi açık şekilde anlattığımı düşünüyorum.
İyi forumlar.