Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden yayın kuruluşları komedi dizileri ile pembe diziler ile toplumu sakinleştirirdi. Şimdi yapılan sürekli kaos, sürekli şiddet, sürekli karamsarlık, sürekli acı. Trafiğe çıktığınızda insanların %99'u sinirli. Mutsuzluk aşılanıyor.

Dikkat ederseniz haber niteliği taşımayan haberler. "Oğlunun cenazesini almaya giderken trafik kazasında öldü", "Kocaeli'nde 55 yıllık çift 6 saat arayla öldü" bunlar ilk defa mı oluyor? Veya bu kişilerin ölümü büyük bir kitleyi derinden mi etkilendiriyor? Ölenlere Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin ama bu olay bütün Türkiye'yi ilgilendiren bir şey değil.

Uzun zamandır televizyon izlemiyorum, izlersem sadece belgesel. Yemek yerken ailece eski Türk dizilerini izliyoruz. Ben şimdiki dizileri 4 yaşındaki çocuğuma izletip racon kesmeyi mi öğreteceğim, birbirini aldatan çiftleri konu edinen dizileri mi örnek göstereceğim? Artık Türk aile yapısını anlatan dizileri vs. geçtim. En son çocuklar için Selena filan vardı. Artık o tür saçma diziler bile yok.

Bunun tamamen kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Bir insana herşeyin kötü olduğunu ve kötü olacağını söylerseniz bir süre sonra o kişi iyi durumda olsa bile kötü olur. Bir insana devamlı d0landırıcıları, aldatmaları, cinayetleri gösterirseniz o insan ya bunu normalleştirir ve içinde gizlediği duyguları dışarı vuracak cesareti bulur ve eyleme döker ya da kendi başına gelme ihtimalinden dolayı paranoyak olur. Sonumuz hayır olsun.
Daha güzel anlatılamazdı.