biz o hatayı yaptık ve çocuk kanalı açtık. zararın haddi hesabı yok. çocuk kanallarına çok az veriyor hatta en az ödeme alan kanallardır. ayrıca çocuk kanallarına fena ambargolar mevcut. hem en az ödeme alıyoruz hemde ambargolarıyla uğraşıyoruz.

Panep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba Baba masaları isimli kanalımı çocuklara özel yapmadan bu güne kadar geldim youtube arada birkaç videoyu kendisi çocuklara özel yaptı şimdi de kanalımın tamamını çocuklara özel yapmış....

Bu noktada kanalı aktifolan ve çocuklara özel yapan arkadaşlar kanallarınızdan para kazana biliyormusunuz bu durum para kazanmayı nasıl etkiledi paylaşırmısınız, yani kanalı devam ettirmeye değermi....

Kanalı yada bazı videoları çocuklara özel ayarlanan arkadaşlar hiç itiraz edeniniz oldumu sonuç nedir kabul edildimi yoksa aynımı kaldı cevaplarsanız sevinirim

Ayrıca bana saçma gelen Adsense Amerika kanunlarını kabul ederek youtube da kısıtlama getiiriyor ama aynı masalların yazılı halini kısa hikayeler sitemde paylaşıyorum ve aynı adsense ile reklam yayınlıyorlar buralarda çocuklar düşünülmüyor sanırım