Bugün bir MyBB işi aldım. İşi aldığım kişide benim forumumda yardım konusu açan birisi yani öncesinde yardım falanda ettik. Neyse konuya dönelim. Temayı satın aldı, aldıktan saatler sonra dosyayı da veriyor musunuz diye sordu. Ben: vermiyoruz zaten bu konuda yer alıyor, kurulumla beraber yaptığımız için isterseniz yedek alır başka zamanda kullanırsınız dedim.

Adam bana 2300tl ye aldığım XenForo temasında adam bana dosyalarıda verdi demişti fakat benden aldığı tema 250tl değerinde
Ben dosyaları vermiyorum dedikten sonra bir emir vererek konuşmaya başladı. Neyse yaptım gece teslim ettim. Sabah bir hata çıkmış düzelteyim dedim(Hata sadece bu arkadaşta çıktı, sunucu problemli fakat düzelttim).
Hataları düzeltmek için kendi kurduğum kategori yapısı yerine başka bir kategori yapısı yapmıştım. Normalde sunucu bazlı diye karışmazdım fakat müşteri memnuniyeti her şey

"kardeş bu siteye ne yaptın sen bir girdim herşey allak bullak olmuş mümkünse bir daha sen karşıma çıkma bu ne ya full silip kendim default temayı kullanayım. "
Adam şimdi bana böyle yazmış.

Siz böyle insanlara karşı ne yapıyorsunuz? Sinir topu oldum ben