Mücahit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda gezerek 1 haftada bir iş planı yapabilir yine 1 haftada bu borcu kapatabilirsiniz. Bence asıl konu gidilen üniversite. Boş bir bölüm okuyorsanız kampüs görmek için bence üniversiteye gidilmez. Eğer sadece gezmek için gitmiyorsanız o zaman da borç kapatacağım diye okulunuzu aksatmayın.
inşallah 10 gün sonra bi abim iş verecek ek olarak iş daha aramaktayim forumdan

Dediğim gibi bir kaç gün araştırıp bir iş kurun. 2-3 bin lira kazanın. Sonra kazançlı iş modelinizi 3 bin liradan devredin. Borç kapandı gitti
website gibi işlerden anlasam keşke

eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur rakam sizin için çok yüksektir ama hocam bir dönem okula gitmeyeceğine herhangi bir iş yerine girip 1 ay çalışsan zaten o parayı çok kolay çıkartırdın, tekstil atölyesi, benzinlik, market, en kötü inşaatte getir götür yaparak yine ödenir bu rakamlar, üniversite bıraktıracak bir borç değil. Benim de zamanında 1000TL kadar borçlarım olmuştu, 3 asgari ücretti neredeyse ve akşamları cafelerde, çalışarak, internet cafelere sabahlara kadar ghost atarak çıkartıyordum rahatlıkla.
kirikkale küçük şehir iş yok malesef heryerndolu

HSNv2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ara da şu bilgiyi de vermek isterim, icralık olduktan sonra yada icraya verilme aşamasında avukat sizi aradığında durumum yok ödeyemiyorum ister icraya verin ister ödememde yardımcı olun dediğinizde, ben öyle yapmıştım. Bankayla görüştüler bankadan birisi aradı faizleri sildiler ve ana borç miktarını ödedim. Yani bu her zaman geçerli olmayabilir tabii ki bankasından bankasına değişiyordur ve bu avukatlar da bankanın özel avukatı olmuyor sanırım, bunlar devrediyor bu icralık borçları avukatlara çünkü avukatlar da değişiyor sürekli birisi alamazsa başkasına kayıyor gibi bir şey.
icralık olamam ailemin yüzünü kara çıkarmak istemem gunlük 5 6 saat forumda iş geziyorum tüm gün 14 saat çalişirim gerekirse