tamamen tarafsız ve siyasetten bağımsız yazıyorum.bir ülkede ekonomik kriz varsa tartışmasız sorumlusu yönetimdir iktidardır. lakin 7-8 ay önce 1600 gram öncü salçanın bugün 212 lira fiyatla rafta yer aldığının izahı ekonomik kriz ile açıklayamazsın.7-8 ayda dolar anormal yükselmedi.nedir bu kadar 10 sene sonrasının zamlarını yaşamış olmamız. 2 teorim var. azıcık sosyal medaya popüler biri olsaydım bu teorimle ülke ayağa kalkardı.ama açıklayamam sosyal medya güvüm yok çünkü.
Sosyal medyayı ayağa kaldırmak çözüm olsaydı yapardım ama çözüm olmaz ki.O dediğinizin de sorumlusu hükümet.Asgari ücrete zam değil alım gücünü yükseltecek.Savaş halinde ülkelerden tahıl alacak duruma nasıl geldi bu ülke ? Fahiş fiyatlar varsa denetim yapacak.Komik cezalar yazmayacak.% Kaç evsahibi vergisini veriyor türkiyede ? ama garibana gelince herşeyin vergisini ver ? Futbol takımlarının vs büyük şirketlere gelince milyonluk vergisini sil ama.Neyse şimdi eleştirdik diye vatan haini oluruz nankör oluruz gerek yok.Ben ekonomistim demekle olmuyor o işler.
Unutmayın kim ülkeyi çok eleştiriyorsa en çok vatansever odur.Sadece menfatciler ve cahiller okumamış araştırmamışlar yanlışa doğru der.