Merhaba arkadaşlar,
Dün akşamdan beri sinirlerim tavan yapmış durumda. Dün akşam öyle çok yağmasa da yağmur yağdı (çok şükür). Bende yağmurlu havada araçla gezmeyi, tepeye bir yere arabayı çekip içinde oturmayı aşırı severim.
Dün yağmur yağarken hemen bindim arabaya ve soğuk kahve + sigara alarak tepe yoluna koyuldum. Yolda normal giderken Linea marka araç park halinden aniden çıktı ve önüme kırdı, frenle zor durdum ve araç kaydı. Tamamen yol ortasında benim araç drift atıyormuşum gibi yan döndü. İçindeki bayan; görmediğini, fark etmediği söyleyerek özür dilerek uzaklaştı. Hadi bu neyse...
Tepeden inerken bir benzinliğe uğrayıp ihtiyaçlarımı giderip eve gitmek istedim. Sol şeritten gelen simsiyah bir araç, ne sinyal vererek ne de kontrol ederek benzinliğe 100-150 metre kala sol şeritten hızla çapraz şekilde benzinliğe girdi. Bende arkasından girip (zaten girecektim) adamın önüne koydum aracı yakıt alacaktım. İhtiyaçlarımı giderip dışarı çıktığımda paşam çekici arayıp arabamı çektirecekmiş, çıkamıyormuş. Az önce yaptığı hatayı söylediğimde yağmurdan görmediğini, sağ şerit boş sandığı dile getirdi. Nasıl görmezsin usta, sağ arka kapının hizasındaydım dediğimde; "görmedim ulan uzatma bak kim olduğumu bilmiyorsun sen belli" diyerek tersledi. Sakinliğimi korudum sadece.
Bu insanlar yani trafikte ki diğer araç kullanıcıları neden böyle? Sadece kendini düşünüyorlar. Ben bir motorlu önümde gidiyor diye acil işim yoksa sollamam bile, ani bir hareket falan yapar düşer diye düşünürüm ama bu anlattıklarımdaki insanlar ...