kaplan21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba konudan bağımsız olarak 1 hafta önce kardeşime epilepsi tanısı koyuldu. Kardeşim 14 yaşında bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı 20 gün arayla 2 nöbet geçirdi. Çok çaresizim tavsiyeleriniz benim için çok önemli.
geçmiş olsun dostum bende 25-30 yaş arasında epilepsiye yakalandım 4-5 sene kadar ilaç kullandım ve sonra şükür bıraktım ilacı da 5 senedir hiç bir sorun olmadı benim için

bu hastalık garip bir şey yani beslenmeden, bir kazadan, stresten olabiliyor yada başka nedenlerden ben mesela aç ve uykusuz kalınca nöbet geçiriyordum beslenme ve uyku aşırı önemli 8 saatten aşşa asla uyumasın iyi dinlensin fazla yorgunluk hiç iyi gelmez, sinir stres fazla yapmamalı inşallah iyi olur kardeşiniz.

ismailfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk zamanlar günde 3 defa nöbet geçiriyordum eğer doktor tegretol yazdıysa kullanmanızı tavsiye etmiyorum hastalığı tetikleyen bir ilaç benim şuan özel doktorum var onun yazdığı ilaçları kullanıyorum şuan 6 aydır hiç bayılmadım ilk zaman keppra ve tegratol kullanıyordum şuan sadece depakin 500 mg kullanıyorum günde 1 tane
çok geçmiş olsun bende depakin chrono kullandım 5 sene kadar yukarıda da yazdım umarım iyi olursunuz bu ilaçlara başlandı mı minimum 2 yıl devam etmeli zaten sonrasında yavaş yavaş bıraktırıyorlar tabi düzelme varsa