Merhaba herkese bir çok firma kullandım ve bugün alım yapacaklara görüşümü belirtmek istiyorum ilk olarak

GüzelNet olarak başlamak istiyorum , hosting hizmetleri oldukça kaliteli güzel ücretsiz waf seçeneği de mevcut bir çok projede kullandık kalitelidir

@Netinternet; bir kaç kez sunucuları kullandım pek kesinti olmuyor DDoS koruması olarak da yeterli denebilir geliştirdikleri Heimwall ile çoğu projeye destek veriyorlar . Ve Layer7 konusunda korumaları güzel.

@Kapteyanteknoloji; Destekleri oldukça hızlı sabah biraz yavaş ancak akşam ve gece saatlerinde cevap süresi çok iyi ve fiyatları yıllardır sabit . Yurt dışı projeler için tercih edilebilir. Almanya sunucularında 10 Gbps civarı hız almıştım.

@KAYIZER; bir çok konuda kullandım nested almıştık 20 mbps civarı hat mevcuttu destek ekibi yavaş ve kesintiler bazen olmakta onun dışında iyi denebilir .
Sunucuları yavaş.

@Olfe; bir kaç kez kullandım ve iyidi sunucular güzel.

@MarkaHost; sunucuları hızlı, destek iyi ve güzel hizmet veriyorlar tercih edilebilir.

Misafir; oldukça hızlı 2 adet hizmetimiz mevcut VDS ve hosting hizmetlerini defalarca kullandım. Alabilirsiniz.

@Sunucumfix; yurt dışı sunucuları iyi internet hızı 3/4 gbps sabit alabilirsiniz .

Buradaki firmalarla hiçbir anlaşmamız yoktur sadece görüşümü belirtmek için konu açıyorum.

@moderncloud; eskiden bir kaç kez kullandım kesinti yok ancak sunucuları çok yavaş ve memnun kalmadım.

@HostLAB; Almanya lokasyon ve Türkiye olarak kullandım Almanya lokasyon oldukça yavaşdı 400/500 mbps arası internet vardı güzel denebilir ancak memnun kalmadım.