Hocam oynatan degil, oynayan birine gondermis ya. Ben kendim de oynuyorum arada. Yuzlerce odeme aldim r10 da musterilerimden. Hic alakasi olmayan seyler.
yani şöyle toparlayalım öyleyse,
eğer takibe takılan birine gönderilirse sıkıntı yaşanır. mesela sen oynuyorum dedin eğer sen havale ile para yatiriyorsan ve alıyorsan, o para gönderdiğin ve aldığın hesap çeteden takibe girer ve senden de şüphe duyulursa seni de ifadeye çağırırlar. eğer ciddi bir soruşturma olursa sana para gönderenlerde çağırılabilir. Neler yaşandı neler olmaz diye bir şey yok. hem bu konuda hem de başka konularda bilgim olduğu için mahkemeler hakkında o nedenle diyorum.
Para alışverişi herkesle yapılmaz. Yapılıyorsa da açıklamaya detaylı bilgi yazılmalı diyorum ben . kafa biraz daha rahat olur bu şekilde. Yoksa bende forumda hala mecburen alışveriş için para atıyorum bazı kişilere . eskiden hiç umursamazdim ama artık dikkatli olmaya çalışıyorum atarken uzun uzun açıklama yazıyorum .