2004 model otomatik kardeşimde vardı.
İlk arabasında şanzımanı sorunluydu vites atarken çok sorun yaşıyordu otomatik olmasına rağmen yokuş çıkarken tıkanıyordu araba. En ufak frende arkasını atıyordu. Bir kaza sonucu perte çıktı.
ikinci araba yine aynı İzmir çeşmeden merkeze giderken arabanın 4. devirde takıldığını fark ettim 1 dakika geçmedi sol şeritten gidiyorum 90-100 arası, Araba birden gaz kesti. Arkaya bir baktım bembeyaz duman yağı yakmış. Kaldı sol şeritte kaputu bi açtım triger kesmiş motor yemiş araba. Arabanın tüm bakımları yapılmıştı eksiksizdi. Neyse çıkma motor aldık. 15-20 günde arabayı yyaptırdık. Sanayiden çıktık. Gece 3-4 eve gidiyorum direksiyon kitlendi frene asıldım panikle kaldırıma vurdum. Koltuklar dahil olmak üzere 6 airbag açtı. Lanet ettim arabadan soğudum. Şu an kasko incelemesinde araba. Giderken motor yemesi ayrı herşeyi dert. Lpg'sindede sorun vardı bazen geçmiyordu. Ki arabanın üstüne düşüp tüm bakımlarını ıvırını zıvırını yaptırırdık hiç atlamazdık. Kesinlikle alma.
Kaza sonrası kasko 2 haftalık araba verdi Fiat linea bu yeni çıkanlardan. Durumumuz yeterse hoşuma gitti onlardan alacağız sanırım.