Merhaba, Bu yapay zekayı tamamen ayrıntılı şekilde anlattığım konu başlığı burada yer almaktadır.
https://www.r10.net/hosting-sponsorl...ka-projem.html
Konuya geçersek yaptığım yapay zekanın doktorlar için kullanılabilir olup olmayacağı test etmek için Doçent Doktorlar ile konuşma kararı aldım ve her iki kişi bu yapay zekamı test edebileceğini söyledi. Discord sunucumda yapay zekayı test etmeden önceki görüşlerini aldım kendileri "bence büyük ihtimalle sıradan Google'da cevapları alıp veren bir şey çıkacak" dediler ardından yapay zekayla konuştular ve gördüklerine baya şaşırdılar. Hiç beklemedikleri kadar zeki ve bilgili bir yapay zeka asistanı olduğunu söylediler. Şuanda Discord'da TIP öğrencilerinin ve Doçent Doktorların da bulunduğu bir Discord sunucusuna bu yapay zeka botunu eklediler ve inanılmaz iyi şekilde çalışıyor.
Bu yapay zekanın tek özelliği aslında bu değil bu yaptığı şey sadece yapabildiklerinin %1'i diyebiliriz. Resim çizebilir, hikaye & şiir & roman yazabilir. Yani çok iyi bir yapay zeka karşınızda durduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Soruya gelecek olursak bu yapay zekayı kullanmak için insanlardan abonelik tarzı bir fiyat belirlemek istiyorum. Aylık olarak 50 TL'ye tamamen sınırsız bir şekilde tüm özelliklerinden faydalanabileceksiniz. Sizce bu mantıklı mı?