İşleri tam düzene oturtmuşken play developer hesabım askıya alındı. Açıklamayı konunun altına yapıştırıcam şimdi benim sorum şu; ben bu sorunu nasıl aşıp devam edicem sanırım askıya alınan hesaplar kolay kolay açılmıyormuş, hesap satın alsam hesap başkası adına olduğu için kendi banka hesabımı eklediğimde tekrar tanınmayacak mıyım? Daha önce bu sorunu yaşayanlar bunu nasıl aşıp android uygulama işlerine devam edebildiler öneri verilirse çok memnun olurum Google doğum günü hediyesi olarak bunu verdi başkası daha güzel bir hediye verebilir

Uygulama botlu dating uygulamasıydı.
"Fesih nedeni: Geliştirici Programı Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin bu veya ilişkili, önceden feshedilmiş Google Play Geliştirici hesapları tarafından önceden ihlal edilmiş olması. Geliştirici Hesabınızın, Google politikalarını ihlal ettiği için Google Play'den feshedilen diğer Geliştirici hesaplarıyla bilgi paylaştığına veya bunlarla ilgili olduğuna dair güçlü göstergelerimiz olduğu için bu işlemi yapıyoruz. "
Bu arada ekleyeyim yapılan açıklamayla ilgim yok bu benim ilk developer hesabımdı, kullandığım uygulama hazır satın alınmıştı sadece ve reskinliydi. Codecanyondan değil forumdan almıştım öyle milyon satmış bir şey de değildi yani.