dnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşımla konuşyoruz bir reklam izlemiş ona kafayı takmış sabahtan beri sövüp duruyor

Adam farklı yerden bakmış tabi reklama, dediği şu.

- Abi sanatçılar yada şarkıcılar çıkıyor reklamlarda oynuyor, işte şunu alın, bunu yiyin, bunu giyin, bunu alın alın alın alın diye hayranlarını fabrika sahiplerine peşkeş çekerek para kazanıyor.

Ama bir reklamda karının biri bebek maması reklamında oynuyor, bilmem şu marka mamayı çocuklarınıza yedirin içirin diye. Ama bu kadın kendi evine bu mamaları sokmuyor, bebeğine kendi anne sütünden başka bir gıda vermemek için savaşıyor çocuğu sağlıklı olsun diye.

Ama bunu izleyen bu kadının hayranları salak gibi gidip bunun dediği mamayı alıp çocuğuna yediriyor, gözümle gördüm köyde süt isteyen çocuğuna daha sağlıklı aslında şehirden gelmiş diye mama verenleri.

Şimdi bu kadın sanatçı bozuntusu, çıkıyor fabrika sahiplerinin önüne attığı parayı almak haketmek için hayranlarına bunu alın yiyin yedirin diyor, ama o reklam filminden aldığı parayla yani halkın o ürünü alarak o sanatçıya verdiği parayla bu kadın gidip organik gıdalar alıyor ve kendi çocuğuna organik doğal besinler veriyor.

Yani kadın bir reklam filmine çıkarak asıl doğal organik olan gıda besinleri elimizden alıyor bizede bilmem hangi para babasının üretip bize kaktığı ürünleri veriyor, bu nasıl bir dümen ya

Valla ben haklı buldum arkadaşımı güzel yöntem, sanırım misyonerlik, afrikanın köleleştirilmesi de böyle olmuştu
Arkadaşın etiğin önemine de işaret etmiş !

Elbet bunu yapan sanatçı kadın suçludur ceza da verilmesi gerekir . Yüz kızartıcı suçtur .
Lakin cezai ehliyeti olmayanların çoğunluk da olduğu bir toplum da bu tipler de toplumun önderleri olduğundan mütevellit ?

Öncesi de toplum da cezai ehliyeti olup olmayanın nihayetinde tespiti gerekir ve bunlara da kısıtlama gerekir .
Bizim toplum da örneğin ? Cezai ehliyeti olmayan milyonlarca insan var ve sonuç ?