nerdeyse aynı sorunu ünide bende yaşamıştım.adanada oturuyorum o zaman,duygu cafede.akşam saat 10 gibi bişeydi işte ekmek alayım dedim,kalmamış geri dönüyorum.kırmızı ışıkta beklerken çimlerin üzerinde yatan bi köpek gördüm,umursamadım öylece yatıyor çimde.sonra bi motorcu geldi üst taraftan,motordan dolayı mı bişey oldu yoksa motorcumu kızdıracak bişey yaptı köpegi artık bilemiyorum.karanlıkta farketmemişim,meger köpekler 8-10 taneymiş.motorcunun bi hareketinden sonra işte hepsi bi anda bi ayaga kalktı,hepsiyle burun buruna mesafedeyim zaten.direkt bana dogru hamle yaptılar.o an ışık,arabalar filan tamamen gitti aklımdan.korkudan

çok uzun yıllardır kedi/köpek beslerim sokakta ama diger taraftanda en çok korktugum şey yine köpeklerdir.neyse işte köpekler bana dogru hamle yapınca can havliyle kendimi yola attım,arkamdanda köpekler geliyor tabi.arabanın birisi korna çaldı,o an farkettim yolun ortasında oldugumu.köpege mi bakayım arabalara mı derken bi anda ayagım takıldı,yolun ortasında yere yapıştım.köpekler 1 adım arkamda,durup baktı baktı sonra yeşil yandı ve arabalar korna çaldı.köpekler dagıldı...benim montun ve pantolonun bi kısmı yırtıldı düştügümde.o arabalar kırmızıda duruyor olmasaydı yani trafik akıyor olsaydı muhtemelen birisi bana çarpacaktı aynen bu şekilde.yada işlem bi caddede olmasa bu olay yani tenhada yakalasansaydım köpekler saldıracaktı bana...her ne kadar her gün sokakta hayvanlar besliyor olsamda,evde hep bi hayvan beslemiş/besliyor olsamda,barınaklarda sürekli elimden geldigince yardım etmeye çalışıyor olsamda....bu başıboş köpeklerin sayısı yakın zamanda inanılmaz artdı ve malasef insanlara verdikleri zararta göz ardı edilecek durumda degil.nasıl bi çözüm bulunur bilmem ama bişeyler yapılması şart.