Anarchy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar benim 2 domainim var hababam.biz ve hababam.org ilki pr3 oteki 0 ve ilk sitem yaklasik 3 yildir online , icerikle haberlerle film resim vs. ile yalniz msn.com da hababam yazdigimda aramaya benim sitem ilk sayfada sonda cikiyor yalniz takip ettigim kadariyla 4 yildir hicbir icerigi olmayan kapali olan sonra zamanlarda domain parkta olan hababam.com en onde cikiyor anlamadim gitti ve cok uzuldum ... eger .com digerlerine gore bir ayricaligi varsa ozellikle biz e karsi derhal sitemi hababam.org a gecirecegim ... bu konuda beni aydinlarabilirseniz sevinirim.
Kardeşim buna akıl sır ermez google kafasına göre bişiler yapıyor deyim ben sana şöyleki
Benim bir sitem var islami sohbet yazınca 2 sırada çıkıyor üstümdeki kişinin domaini islamisohbet.com ve pr si 3 altında ben varım benim pr 4 + blacklinklere baktıgımda ise ondan kat kat üstün oldugum halde hala onun altındayım ne yapsam ne etsem birinci olamadım çok ugraştım ama olmadı tek çare kaldı o kişiden link almak ama onun pr 3 oldugu halde onun üstüne çıkamadım hala