seo konusunda pek bilgim var diyemem,ama kendimi bildim bileli işlerimi kolaylaştıracak yazılımlar kullanan birisiyim.insanların bu tür otomatik yazılımlardan beklentisi genelde farklıdır/yanlıştır bana göre.sanılan şu oluyor ; ben bu yazılımı aldım,bedava dagıtılan yada 5tlye satılan 5 milyon urlyi bu yazılıma vericem ve istedigim kelimede hemen tepeye oturucam...bu yazılımların amacı,manuel olarak yaptıgınız işlemi daha hızlı ve daha zahmetsiz şekilde yapmanızdır.yani işinize yarayacak,backlink alacagınız linkleri manuel olarak kendiniz bulursunuz.sonra atıyorum işte manuel olarak 3 saatde yapacagınız işlemi bu bot sizin yerinize 3dkde yapar.sonuç olarak,yapılacak işlemde zaman ve iş gücünden tasarruf edersiniz.backlinkleri botla aldım zararını gördüm,manuel yaptım fayda gördüm diye bişey olması bence mantıksızdır.kalitesiz kaynaklardan o backlinkleri siz manuel olarak alsanızda aynı zararı yine göreceksiniz...kısacası yazılımın faydası mı olucak zararı mı konusu tamamen size/kullanım şeklinize baglı.