@Gelistirici; Bu uyarıya sebep olan şeyi çözdüm hocam. Fakat bunun doğru veya yanlış olduğuna ben karar veremem. Aslında bu sorun birkaç alandan geliyor ve tek tek hepsini temizledim sorun düzeldi gösterdi. Kaynak kodlara baktığım zaman,
<title>Expand</title>
<title>Toggle Menu</title>
Birçok özellik bu şekilde.
Soruna neden olan özellikler:
Menüye Eklenmiş Alt Menüler
Scroll To Top
Mobile Triger
Sosyal Medyalar
Başkada varsa o özellikleri ben kullanmıyordum.
GP, Astra ve benzeri temalara baktım ve bu şekilde <title> olarak açılamamış. Bu kadence sorunu mu merak ediyorum.
Güncelleme:
Kadence destek ekibi ile iletişime geçip bunların ne olduğunu sordum. Bunun bir problem mi yoksa geçerli bir işlem mi olduğuna sadece emin değilim. İkonların SVG başlıkları olduğunu söyledi ve kaynak kodlara baktığım zaman doğruluyor. Şöyle bir açıklama geldi. Eğer bunları kaldırmak isteyen olursa, aşağıda ki kodu functions.php'ye ekleyebilir.
Alıntı
Bunların ikonlarımız için SVG başlıkları olduğuna inanıyorum. Aracın SVG
başlıklarını alması ve bunların baş/sayfa başlıkları olduğunu düşünmesi mümkündür. Bunlar hata değil, sadece web sitesini taramak için kullandığınız aracın başlıkları yanlış seçtiği anlamına geliyor. <title> öğesini bir SVG bağlamında kullanmak tamamen geçerli bir işaretleme olduğundan, büyük olasılıkla bu tarayıcının düzelteceği bir şey olacaktır.
Öte yandan, SVG başlık etiketlerimizi kaldırmak isterseniz şu kod parçacığını ekleyebilirsiniz:
add_filter( 'kadence_svg_icons_have_title', '__return_false' );