Arkadaşlar 4 Yaşında Bir Kedim var.
Daha önce yavruluk dönemi dahil sürekli yüksek katlarda ikamet ettiğim için evden çıkmıyordu. Aile evine taşındıktan bir süre sonra neredeyse her gün dışarı çıkıyor ilk zamanlar çok korkuyordum kaçacak vs. diye ama kaçma huyu yok kapının önünde ki arabanın üstünde mahalleyi seyrediyor veya çok ses olursa garaja giriyor ama alıştığı için kapıyı açınca koşarak geliyor veya balkondan seslenince koşup eve geliyor.
İlk zamanlar bu yüzden sürekli veterinere gidiyorduk parazit, aşı vs. için sonra veteriner bir arkadaşım sürekli aşı yaptırmak mantıklı değil dedi normalde hiç bir veteriner tarihleri dışında aşı yapmaması lazım dedi ama biz her gittiğimizde işlem yapılıyordu.
Şimdi gelelim asıl soruma; Bugün dışarı çıkmadı her zaman ki gibi koltukta yatıyor ama bir gariplik var normalde sinirli bir kedi ama bana hiç saldırma vs. huyu yoktu (çok abartmadığım sürece) yani çok seversem oynarsam falan ısırma huyu oldu olası var.
Bugün ayrı bir hırçın normal de bir sorun yok ama sevmeye başladığımda garip bir şekilde miyavlayıp sinirleniyor zarar vermiyor ama uzaklaşmamı söylediğine eminim. Normal de hiç aklıma gelmez ama annem korkuttu biraz kuduz olma olasılığıyla alakalı internetten baktım biraz ama yazılan durumlar yok size de sormak istedim daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Çok önemli mi bilmem ama cinsi: British shorthair
Aşıları tam