Freecash, 65 dolar kazandıran Mafia City ve 16 dolar kazandıran Crypto.com görevlerini yayınladı. Tüm görevleri yapmadan önce reklam engelleyici, çerez takibini engelleyici ve benzeri program, eklenti açıksa kapalı olsun.

Kayıt linki: https://freecash.com/r/022755de64

Refsiz: freecash.com

Anasayfadaki ‘task’ bölümünde oyunu indirip en az 12’inci seviyeye kadar tamamlamanız lazım. Uygulama açıklamasında ‘55 gün içinde etkinlikleri tamamlayın’ deniliyor. Geçebildiğiniz kadar level geçin.

'Task' bölümünde görevi bulamayanlar, Ayet Studios bölümüne bakabilir.

Ödül Ayet Studios bölümünde de görülebilir. Airdrop sdece Android cihazlarda geçerli.

MAFIA CITY GÖREVİNDEN ÖDÜL ALINDI

Mafia City görevinin ödülleri bugün (30 Kasım 2022 Çarşamba) itibariyle çekilebilir hale geldi. Freecash'ten Stake'e, oradan da borsanıza çekerseniz ödül tutarınızın yüzde 15'i kadar ekstra ödeme alırsınız. Etkinlik devam ediyor.

16 DOLARLIK CRYPTO.COM GÖREVİ DE VAR

Freecash’te 16 dolar ödüllü Crypto.com görevi de var. Görev kapsamında Freecash üzerinden yönlendirmeyle Crypto.com sitesine gidip yeni üyelik açmanız gerekiyor. Ardından en az 10 dolarlık ilk yatırımı yaptıktan sonra en az 10 dolarlık bir kez al ve bir kez sat işlemini yapmanız şart. Freecash hesabınıza ödül tanımlanana kadar, paranızı çekmemenizi öneriyorum.

Yaklaşık 1 saat Mafia City oynadım, sonra Freecash hesabıma baktığımda "You've completed the offer titled 'Mafia City' worth 65431 coins. The coins will be added to your account in 14 days. (65431 jeton değerindeki 'Mafya Şehri' başlıklı teklifi tamamladınız. Jetonlar 14 gün içinde hesabınıza eklenecektir.)" uyarısını gördüm. Ben yine de oynamaya devam edeceğim.

TAMAMLANAN PARA ÇEKİMLERİ