Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaş forumdan 7 ay kadar önce link almak için yazdı. Linkleri ekledik 7 siteden link hizmeti veriyoruz aylık ödemeyi aldık. Sonra arkadaş bulabildiği tüm platformlardan linklerimizi kaldırmışsınız diye yazdı. Dedim ki hocam biz 3 arkadaşız sadece kendi sitelerimizden satış yapıyoruz bizde öyle şey olmaz tekrar bakın lütfen. Baktı dedi ki yeni eklemişsin. Hocam diyorum Ahrefs görmüş, Moz görmüş vsvs. yani bunlar bizim sitemiz değil linklerinizi şu saniye eklemiş olsam ne ara görecekler siz yanlış bakmışsınız diyorum kabul etmiyor yalancı muamelesi yapıyor. Dedim ki en sonunda hocam 6 ay hediye veriyorum 7 tane link bizde link kaldırma olmaz kesinlikle anlayın ciddiyetimizi, yalancılıkla itham etmeyin.
Az önce kontrol ettim son 27 gün önce 6 ay hediye doldu. Arkadaş o günden beri devam edeceğiz ödeme göndereceğim diyor ama gelen giden yok. Yazdım ayıptır artık 6 ay hediye yaptık haksız ithamınızın altında kalmamak için suçsuz olduğumuz halde üzerine 27 gün geçmiş hediye süre dolalı bugün atcam yarın atcam diyerek 27 gün de geçirdiniz ay oldu artık kaldırıyorum. Hakkım varsa helal olsun, hayırlı işleriniz olsun...
Yani ben kendimi biliyorum var bende sorun da bu kadar da zeki olmamak lazım ben hakka girmekten korkuyorum kaldır demeden kaldırmıyorum ama bu kadar da suistimal edilmemeli.
Paylaşmak istedim sadece üzerimde ağırlık oldu.
Edit: Arkadaş kusura bakma hocam diyip yarın göndereceğim demiş. Benden adam olmaz valla tamam hocam bekliyoruz dedim yarın artık kaldırırım nasıl olsa ödeme gelmez