Priv8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akıl sağlığının yerinde olmadığını düşündüğüm şahıs, internet sitesi üzerinden yasadışı bir şekilde gerçek kişilere ait olmayan sahte yemeksepeti hesapları satmaktadır. Yemeksepeti şirketinin attığı bildiri aşağıdadır. Şahıs, yasadışı işler yapmaya alıştığı gibi, illegal yollar ile ailemin bilgilerini bulup ailemi rahatsız etmekte ve whatsapp üzerinden ısrarla beni tehdit etmektedir. Attığı -trade haksız idi ve yetkililer haksız -trade attığı için şahsın -trade'ini sildiler. Arkadaş ısrarla -trade atmaktadır. Yetkililerin gerekeni yapmasını talep ediyorum.

BTK BİLDİRİMİ DEĞİL BU. 20 YAŞINDASIN DİYE KİMSEYİ ÇOCUK YERİNE KOYAMAZSIN !
ATAK DOMAIN - DOMAINNAMEAPI ile görüştüm. Konu sadece bilgilendirme mesajı içerdiğini, BTK tarafından herhangi bir yasal bildirim olmadığını bu yüzden sadece askıda olduğunu ilettiler. Üstelik bunları iyi niyete istinaden ilettiler. Normalde bayinizin bunlarla ilgilenmesi gerekiyor. Direk bizden satın alım yapsa idiniz tüm işlemlerinizle biz yardımcı olurduk diye aktardılar.

Herşeye rağmen tüm süreci biliyor ve 7/24 yanındayım aabiii diyerek telefonda uzuuun uzun anlattın bende tamam dedim. şimdi faturalarımda ekte. üyeliğimi de silmişsin. daha geçen gün banlandın zaten.
Ben hizmet bedeli ödedim arkadaş üyeliği silip kaçtı !

Üzerine toplumsal değerimize ihanet ederek AHLAKSIZCA EŞİMİ AĞZINA ALACAK KADAR ALÇAKSIN !

Talebim tamamen geçerlidir.
@report @BilalBayar;