2 gün önce banlanma sebebim ise ************** vs. değildir. Kimseyi bu zamana kadar dolandırmadım ve kimsenin emeğinde de gözüm olmadı. Banlanma sebebim yaptığım çekiliş sonucunu farklı bir konu açıp paylaşmamdır ki 1 haftalığına ban yedim ve yetkililere bildirince 2. gün banım açıldı. Dolandırıcılıktan ban yemiş olsaydım şu an konu açıyor olamazdım.
Arkadaşa attığım -trade gayet yerindedir. Eşine vs. laf ettiğim de yoktur. Benim de anam bacım var. Kimsenin ailesine laf edecek kadar ve kimsenin ailesini arayıp rahatsız edecek kadar düşük karakterli biri değilim. İlgili şahsın giriş yaptığı ip adresleri, üyelik ve diğer bilgiler BTK ve yemeksepeti avukatlarına iletilmiştir. Gereken yasal işlem başlatılacaktır. Aynı zamanda illegal yollar ile ailemin bilgilerini bulup rahatsız etmesinden dolayı yarın bizzat kendim dilekçe oluşturup savcılığa vereceğim.

Şahsın attığı -trade'in kaldırılmasını ve forum kurallarını ihlal ettiği ve ticaretimi zedelediği için de forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.