öncelikle merhabalar, 1 yıldan fazla üyeyim ve son zamanlar çok değişik ticaretler görüyorum ve bu gördüğüm ticaretler, yeni gelen üyeler mi diyim yoksa ben mi onları yeni gördüm diyim bilmiyorum.

forumda neredeyse 7/24 aktifim ve her açılan konuyu takip ediyorum. son zamanlar da script satışı kategorisinde acayip şeyler yaşandı.

herkez toplu script çıkarmaya başladı ve satış hakkı adında satıp birden fazla kişi paylaşınca ***********, iş bilmiyor gibi şikayetler açıldı.

bugün biriyle iş yapanlar ertesi gün çok saçma nedenden şikayet açıp düşman oluyor. artık para hırsından zaten toplu script alsam koysam satsam her türlü gider diyerek bilmedikleri işe girenler de var.

adam böyle düşündüğü için scriptlere bakmadan belkide sayısına bakarak mantıklı olduğunu düşünüyor ama scriptler herkes de olduğu için satamıyor sonrada bir bahane bulup ufak bir hata yada hemen şikayet açıp iade almak istiyor, çok saçma

kusura bakmayın , zamanını çaldım ama artık gına geldi. kaç yaşında adamlarız birşeyi yaparken düşünün bir script alırken olumlu olumsuz şeyleri düşünün öyle alın satın. hep düşünceniz para olmasın insan kazanın dost kazanın.

foruma ilk girdiğimde asla böyle şeyler yoktu. para ikinci kısımdaydı veya ben öyle gördüm bilmiyorum ama son 1 aydır acayip saçma şikayetler dönüyor ve bunu yazmak istedim. haklı veya haksız yorum size kalmıştır. teşekkür ediyorum.