griffinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuduz aşısı yüzde yüz kuduzu engellemiyor ki üstüne bir de yetişkinler en fazla deriden yırtarken çocuklar da bu parçalanmaya doku hasarını geçtim ampute olmaya kadar bile gidiyor yani !
Ki öyle normal bir parçalanma değil çocuklarda olan bu olay ! Travmasını saymıyorum artık !

Nasıl köpekler insanları ehlileştirmek için şirin gözükmek üzere seçilim yaptılarsa aynı şekilde hayvanseverim diye dolanan asalaklar da köpekleri kullanarak şirinlik peşinde insanları ehlileştirerek onlar üzerinden ciddi paralar kazanıyorlar .

Şimdi sen ekmeğini asalak gibi insanları istismar ederek kazansan bu meslek de seni hiç yormasa iki üç story bir video atıp paranın dibine vursan bağışın dibine vursan

Bide üstüne arsız olsan boş da vaktin olsa neler neler yaparsın ?

İşte hayvansever akımı da hem ülkemiz de hem dünyada böyle !

Sosyal kimlik işte . Yani Hayvanları sevdiklerinden yapmıyorlar ki bunlar hayvanlar üzerinden para kazandıkları için insanların ölmesi sakat kalması parçalanması çocukların ampute dahi olması işlerine geliyor !

Dünyanın öteki yüzü işte , karanlık kötü ve iğrenç .
Gerçekten öyle, İstanbul Anadolu Hisarı ve Çengelköy köpekten geçilmiyor kaç defa bana saldırdılar. Akşam eve giderken korkarak yolumu değiştirerek gidiyordum. Kuduz aşısı olan köpeklerin saldırganlığı gitmiyor ki. Hele sürü kurarlarsa var ya birine gözlerini kestirdiler mi direkt parçalama amacı ile saldırıyorlar. Bence sokaklarda başıboş dolaşan hayvanların elimine edilmesi lazım. Avrupa'da böyle bir sorun yok. Bir eksikliğini de yaşamıyor insanlar !