Bir kaç trilyon dolarlık hasıla , 800 milyar dolarlık da nominal hasıla , yüzlerce üniversite , 85 milyon vatandaş , koskoca bir ülke olan Türkiye ?
Şu sorunu çözmekten aciz , Onca bilim adamı ? Akademisyen , Öğretim görevlisi , Öğretim üyesi , Sayısız doktora öğrencisi sayısız alanda yetişmiş hatta sayısız alanda yine öğrenci ?
Ama kıytırıktan bir meseleye kalıcı çözüm getirmekten hem aciz hem de bu yüzden insanlar ölüyor sakat kalıyor parçalanıyor çocuklar da dahil olmak üzere ?
Mantıken bunca imkana sahip bir ülke bunu yapamıyorsa ? O ülkenin ülke olduğundan ve milletinin de millet olduğundan azami ölçüde şüphe edilir diye düşünüyorum .
Şu bahsini ettiğim mevzuyu mahkemeye taşısanız ? Bağımsız ve ehil bir mahkeme de .. Bütün kaynaklara imkanlara delillere kanıtlara bakıldığı zaman ..
şüphesiz verilecek karar bellidir .
Yazık kandırılan insanlara !
Ben kendi belediyemizin yaptığını yazayım hocam. Köylerle beraber nüfus 10 bin anca eder. Bütün köylerdeki köpekleri senede 1 çok şikayet gelirse 2 defa toplarlar. Giderler Konyanın bir çöplüğünün yanına bir yere döker gelirler. Etrafımızdaki diğer belediyelerde toplar bizim köyün yakınına bir yere dökerler.Bu döngü sürekli böyle devam ediyor.
Kimse sorunu çözmek istemiyor, 10 bin nüfuslu zaten çalışanlarına parayı zor yetiştiren bir belediye 200-300 köpeğe bakamaz,bakmaz. Konya belediyesinin yaptığı Türkiyenin belkide en büyük bakımevi 2500 kapasiteli. 2 senede 2500 köpek anca sahiplendirilmiş. 4600 kısırlaştırılmış. Bu dediğimi yapan büyükşehir belediyesi o bile 2500 e zor bakıyor.
Ben başka konularda da çözümümü yazdım, belediyeler ya bunları itlaf edecek yada toplayıp gemilerle yemeleri için uzakdoğu ülkelerine yollayacağız. Benim teklifim toplanıp uzakdoğuya gönderilmeleri....
Bugün 10 milyon çözülmezse yarın 20-30 milyonla uğraşacağız.